Etusivu » Sport » 2022 Sportster S

2022 Sportster S

Sportster™ S avaa aivan uuden luvun Sportster-mallien tarinassa. Tämä vuonna 1957 syntynyt legenda päihitti aikanaan kaikki kilpailijat, ja nyt uudistettu versio tekee saman nykypäivän standardeille.

 

Voimansiirto

Upouusi Revolution™ MAX 1250T -MOOTTORI

Jo vuosisadan ajan hiotun legendaarisen V-Twin-moottorin uusi kehitysaskel. Revolution™ Max on nestejäähdytetty voimanpesä DOHC-venttiilikoneistolla ja vaihtelevalla venttiilien ajoituksella: luvassa on rutkasti vääntöä ja tehoa kuljettajan hallittavissa olevaan muotoon viritettynä.

 

Pakoputki

Korkealle asennettu pakoputki

H-D:n rataurheiluaikojen inspiroiman moottorin putkisto on valmistettu syöpymistä kestävästä 304-sarjan ruostumattomasta teräksestä, ja putket on suunniteltu ohjaamaan pakokaasut poispäin kuljettajan jaloista ja pyörän takaosista.

 

Mittaristo

Klassikko moderneissa kuoseissa: 4 tuuman pyöreä näyttö

Kaikki tarvittava tieto avautuu eteesi Bluetooth<sup>®</sup>-yhteensopivalle 4 tuuman (102 mm) pyöreälle TFT LCD -näytölle: digitaaliset mittarit, merkkivalot ja ajotilailmaisimet sekä Harley-Davidson™-sovelluksella ohjattava opastava navigointi. Kaikki toiminnot ovat helposti säädettävissä hallintalaitteisiin oikealle ja vasemmalle sijoitetuilla painikkeilla.

 

Kuljettajan tukiteknologia

Valitse ajotilasi

Tarjolla on kolme valmiiksi ohjelmoitua ajotilaa (sport, maantie ja sade), jotka voi valita helposti kytkimen napautuksella. Voit myös luoda omia ajotiloja virittämällä pyörän tehontuottoa ja moottorijarrutuksen tehoa sekä C-ABS-jarrujärjestelmän ja C-TCS-luistonestojärjestelmän asetuksia.

 

Alusta

Kaksitoiminen voimansiirto

Max 1250T on myös moottoripyörän rungon rakenne-elementti, mikä poistaa perinteisen runkorakenteen tarpeen. Tämä ratkaisu pienentää kokonaispainoa merkittävästi ja vakauttaa pyörän hallittavuutta. Tämä näkyy ja tuntuu pyörän suorituskyvyssä, koska painopiste on saatu näin matalalle ja alusta erittäin jäykäksi.

 

Kustomointi

Tee siitä omanlaisesi

Harley-Davidson™-osilla ja -lisävarusteilla nostat Sportster® S -moottoripyöräsi uudelle tasolle. Mid-control-sarja lisää mukavuutta ja tyyliä. Moottorisuojus ja pikakytkennällinen tuulilasi suojaavat sääolosuhteilta. Selkänojalla varustettu takaistuin ja tyylikäs takalaukku tärkeille tavaroille. The Wild One™ -mallisto on suunniteltu säväyttämään ja kaikki sen tuotteet on räätälöity mallikohtaisesti tarkan sopivuuden ja tyylikkyyden varmistamiseksi.

 

alk. 21 950,00 €

Kysy tarjous ›

Värivaihtoehdot

  • Vivid Black
  • White Sand Pearl
  • Mineral Green Metallic
<b>Harley-Davidson Sportster S 2022</b><br>Harley-Davidson Sportster S 2022
<b>Harley-Davidson Sportster S 2022</b><br>Harley-Davidson Sportster S 2022
<b>Harley-Davidson Sportster S 2022</b><br>Harley-Davidson Sportster S 2022
<b>Harley-Davidson Sportster S 2022</b><br>Harley-Davidson Sportster S 2022
Rahoituslaskuri

Rahoituslaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Lainan määrä
Korkoprosentti
%
Laina-aika
Kuukausierä

Kuukausierät on laskettu 4,99% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 189 € ja käsittelymaksun 9 €. Todellinen vuosikorko 10000,00 euron / 60 kk:n luotolle on 4,38 %. Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta

 

Takuun avulla voit suojata uuden tai käytetyn Harley-Davidson®-moottoripyöräsi.

HARLEY|ASSIST™

(provided by Allianz Global Assistance)

 

Jos olet ostanut pyörän, joka on rekisteröity 1. helmikuuta 2017 tai myöhemmin, ja tarvitset Roadside Assistance-, Homestart- tai Recovery-apua mekaanisen tai sähköisen vian takia, erikoismekaanikkomme auttavat sinut jälleen matkaan joko korjaamalla vian tienvarrella tai järjestämällä sinulle kuljetuksen eteenpäin.

 

Tarjoamme tämän vakuutusturvan jokaisen uuden Harley-Davidsonin mukana ensimmäisen vuoden ajaksi!

Lue lisää

Tarkemmat tiedot

Tutustu uuden mootoripyörän ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin tarkemmin valmistajan sivuilta.

Valmistajan sivuille ›

HD footer

Harley-Davidson® SEINÄJOKI | 020-793 9855

Moto footer