Etusivu » Sport » 2022 Nightster

2022 Nightster

Harley-Davidson Nightster -moottoripyörä on seuraava luku Harley-Davidson Sportster -tarinassa – se on valtaisa edistysaskel suorituskyvyssä ja muotoilussa, joiden historia ulottuu jo 65 vuoden taakse.

 

Ilmanottokotelon kansi
Selvin viittaus Sportsterin perintöön on ilmanottokotelon kannen muotoilu, jonka profiili on sama kuin klassisen Sportster-mallin polttoainesäiliöllä.

 

Vanteet
Nightster-pyörässä on 19 tuuman etuvanne ja 16 tuuman takavanne. Nämä mitat on valittu huolella ketterän suorituskyvyn ja erottuvan tyylin ehdoilla.

 

Esillä olevat kaksoistakaiskunvaimentimet
Aiemmin Sportster-rungon mukaan mallinnetun Nightster-moottoripyörän kaksoistakaiskunvaimentimet ovat esillä, mikä antaa ilmettö pyörän takaosalle.


Nestejäähdytteinen Revolution Max 975T
Suorituskykyä sillion, kun sitä tarvitaan Revolution Max 974T on nestejäähdytteinen V-Twin-moottori, joka on viritetty antamaan uskomaton vääntö alhaisilla kierroksilla, joten pyörä kiihtyy vahvasti paikaltaan lähtiessään ja moottori antaa rutkasti tehoa myös keskikierroksilla.

 

Runko
Nightster ei ole rakennettu perinteisen silmukkatyyppisten runkoputken varaan. Sen sijaan moottori toimii pyörän rakenteellisena elementtinä, mikä vähentää painoa merkittävästi ja jäykistää samalla runkoa. Kaikki osat on suunniteltu kompakteiksi ja vahvoiksi mutta silti kevyiksi.


Kuljetttajan turvallisuusvarusteet
Nightster sisältää teknologioita, jotka on suunniteltu parantamaan kuljettajan luottamusta pyörään odottamattomissa tilanteissa tai huonoissa tieolosuhteissa ajettaessa. Kuljettajan turvallisuusominaisuudet on suunniteltu säätämään ja sovittamaan moottoripyörän suorituskyky pidon mukaiseksi kiihdytyksen, hidastamisen ja jarruttamisen aikana. Järjestelmät ovat elektronisia ja hyödyntävät uusimpia rungon hallintalaitteita, elektronisia jarrujen hallintalaitteita ja uusinta voimansiirtotekniikkaa.

 

Painojakauma
Kokonaispainoa on saatu kevennettyä käyttämällä kevyitä materiaaleja ja muuttamalla osien sijoitusta. Moottorin ja polttoainejärjestelmän massa on sijoitettu keskelle ja rungon alaosaan, joten pyörä tuntuu erittäin kevyeltä. Se parantaa myös suorituskykyä ja parantaa kuljettajan itseluottamusta pyörän päälle noustessa ja alhaisilla nopeuksilla ajaettaessa.

alk. 20 300,00 €

Kysy tarjous ›

Värivaihtoehdot

  • Vivid Black
  • Gunship Gray
  • Redline Red
Rahoituslaskuri

Rahoituslaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Lainan määrä
Korkoprosentti
%
Laina-aika
Kuukausierä

Kuukausierät on laskettu 3,9% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 189 € ja käsittelymaksun 9 €. Todellinen vuosikorko 10000,00 euron / 60 kk:n luotolle on 4,38 %. Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta

 

Takuun avulla voit suojata uuden tai käytetyn Harley-Davidson®-moottoripyöräsi.

HARLEY|ASSIST™

(provided by Allianz Global Assistance)

 

Jos olet ostanut pyörän, joka on rekisteröity 1. helmikuuta 2017 tai myöhemmin, ja tarvitset Roadside Assistance-, Homestart- tai Recovery-apua mekaanisen tai sähköisen vian takia, erikoismekaanikkomme auttavat sinut jälleen matkaan joko korjaamalla vian tienvarrella tai järjestämällä sinulle kuljetuksen eteenpäin.

 

Tarjoamme tämän vakuutusturvan jokaisen uuden Harley-Davidsonin mukana ensimmäisen vuoden ajaksi!

Lue lisää

Tarkemmat tiedot

Tutustu uuden mootoripyörän ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin tarkemmin valmistajan sivuilta.

Valmistajan sivuille ›

HD footer

Harley-Davidson® SEINÄJOKI | 020-793 9855

Moto footer