Etusivu » Cruiser » 2022 Low Rider S

2022 Low Rider S

Mustattu, tehtaalla kustomoitu suorituskykyinen cruiser.

Milwaukee-Eight™ 117 V-Twin 

Tehokas moottori, joka on varustettu tarkalla öljy-/ilmajäähdytyksellä, on tehdasasenteisten Harley-Davidson™ -voimansiirtojen huipentuma, jonka vääntömomentti ja teho ovat omassa luokassaan. Suorituskykyä voi parantaa entisestään jälleenmyyjän asentamilla Screamin’ Eagle™ Performance Parts Stage -päivityksillä, joissa käytetään aitoja Harley-Davidson™-osia ja -lisävarusteita.

 

MUSTATTU ILME JA SOOLOISTUIN

Voimansiirrossa, primary coverissa, t-kappaleissa, yläkiinnikkeessä, takalokasuojan kannattimissa ja polttoainesäiliön konsolissa on Wrinkle Black -viimeistely. Derby coverissa, ilmanotossa, alemmissa venttiilikopissa ja ohjaustangon pystyputkessa on Gloss Black -viimeistely. Ohjaustangon väri on Satin Black. Etuhaarukka on eloksoitu ja väriltään musta. Äänenvaimentimien ja lämpösuojien väri on Jet Black. Täysin mustattu ilme ja sooloistuin tuovat tien päälle aitoa yksinäisen suden asennetta.

 

OHJAUSTANKO

Yhden tuuman moto-ohjaustanko neljän tuuman pystyputkilla antaa pyörälle Coastal-tyylisen ilmeen ja kuljettajalle urheilullisen ajoasennon.

 

KONSOLI

Musta, matalaprofiilinen ja tekstuuripintainen polttoainesäiliön konsoli, jossa on FXLRS-merkit, peittää polttoainesäiliön saumat ja korvaa mittareilla varustetun konsolin, jota käytetään Low Rider™ S 114 -mallissa.

 

 

alk. 27 410,00 €

Kysy tarjous ›

Värivaihtoehdot

  • Vivid Black
  • Gunship Gray

 

Rahoituslaskuri

Rahoituslaskurilla lasket juuri Sinulle sopivan kuukausierän

Lainan määrä
Korkoprosentti
%
Laina-aika
Kuukausierä

Kuukausierät on laskettu 3,9% korolla. Kk-erät sisältävät perustamismaksun 189 € ja käsittelymaksun 9 €. Todellinen vuosikorko 10000,00 euron / 60 kk:n luotolle on 4,38 %. Laskelma on arvio kk-eristä.

Perustamismaksu
Tilinhoitopalkkio
Korko
Lainakustannukset yhteensä
Luottohinta

 

Takuun avulla voit suojata uuden tai käytetyn Harley-Davidson®-moottoripyöräsi.

HARLEY|ASSIST™

(provided by Allianz Global Assistance)

 

Jos olet ostanut pyörän, joka on rekisteröity 1. helmikuuta 2017 tai myöhemmin, ja tarvitset Roadside Assistance-, Homestart- tai Recovery-apua mekaanisen tai sähköisen vian takia, erikoismekaanikkomme auttavat sinut jälleen matkaan joko korjaamalla vian tienvarrella tai järjestämällä sinulle kuljetuksen eteenpäin.

 

Tarjoamme tämän vakuutusturvan jokaisen uuden Harley-Davidsonin mukana ensimmäisen vuoden ajaksi!

Lue lisää

Tarkemmat tiedot

Tutustu uuden moottoripyörän ominaisuuksiin ja teknisiin tietoihin tarkemmin valmistajan sivuilta.

Valmistajan sivuille ›

HD footer

Harley-Davidson® SEINÄJOKI | 020-793 9855

Moto footer